BRUIDSFOTOGRAFIE VERTREKHAL ROTTERDAM

TIM + MAARTJE

Het terugkerende thema tijdens de bruiloft van Tim en Maartje was de geweldige stad waar ze trouwden; Rotterdam! Het werd dan ook een echte Rotterdamse bruiloft met een fotoshoot uitkijkend op de Kop van Zuid. De rest van de trouwdag vond plaats bij de Vertrekhal, waarbij vrienden een persoonlijke ceremonie in petto hadden.

Na de borrel en de groepsfoto’s was het tijd voor een diner vol mooie speeches. Voor het feest losbarstte, sprongen wij nog even in de watertaxi om zo met een ondergaande zon van Rotterdam te genieten.

Na de watertaxi trokken Tim en Maartje hun custom Nikes aan en openden ze het feest met de meest energieke openingsdans die ik in tijden heb gezien. Dit zorgde dan ook voor een geweldig feest, waarbij zelfs oma de dansvloer onveilig maakte.

Trouwlocatie: De Vertrekhal

Bruidsfotografie bij Vertrekhal Rotterdam // Inmiddels woon ik al even in de polder nabij Rotterdam maar als geboren Rotterdammer is het elke keer weer een feestje om in deze stad te fotograferen. Zo was ik recent ook nog bij deze bruiloft op de Kop van Zuid.

Trouwfotograaf Rotterdam Voorbereiden bruiloft met vriendinnen First look bruiloft Rotterdam First look bruiloft Rotterdam Trouwfotoshoot op Kop van Zuid Rotterdam Trouwfotoshoot op Kop van Zuid Rotterdam Trouwfoto Centrum Rotterdam Bruidsfotografie Vertrekhal Rotterdam Trouwceremonie Vertrekhal Rotterdam Trouwceremonie Vertrekhal Rotterdam Emotiefotograaf Rotterdam Emotiefotograaf Rotterdam Momenten fotograaf Rotterdam Speeches tijdens bruiloft Rotterdam Speeches tijdens bruiloft Rotterdam Watertaxi tijdens bruiloft Rotterdam Watertaxi tijdens bruiloft Rotterdam Watertaxi Rotterdam Trouwerij Bruiloft Vertrekhal Rotterdam Trouwfeest Vertrekhal Rotterdam Trouwfeest Vertrekhal Rotterdam Trouwfoto met oma Boeket gooien Trouwfeest Rotterdam Bruiloft feest Vertrekhal Rotterdam
Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA