Jolinda & Joost

Bruidsfotografie Strand Anders

“Anders” was niet alleen de naam van de trouwlocatie, maar ook het perfecte thema voor Joost en Jolinda :).

Dit superlieve bruidspaar deed alles op hun eigen, unieke manier. Samen aankleden in plaats van apart? Veel gezelliger! Trouwen midden op de dag? Nee hoor, liever ’s avonds, samen met alle gasten en onder een ondergaande zon. Een fotoshoot en veel familiefoto’s? Nee, ze kozen voor enkel spontane foto’s (oké, op die paar stiekeme foto’s met avondlicht na dan).

En trouwen “aan het strand”? Natuurlijk, maar dan wel bij Strand Anders :).

Joost en Jolinda leerde ik beter kennen tijdens een korte familiefotoshoot voor de bruiloft. Niet zozeer voor geposeerde foto’s, maar om elkaar alvast te leren kennen. Op de bruiloft voelde het daardoor alsof ik, Marvin, op de bruiloft van vrienden was. Zo relaxed en ontspannen, dat ik moest opletten dat ik nog wel foto’s bleef nemen haha ;).

Het contact bleef niet alleen tijdens, maar ook na de bruiloft super fijn. Samen maakten we een tof albumontwerp. Ik ben enorm dankbaar dat “mijn” bruidsparen aanvoelen als vrienden. Dat maakt dit werk zo speciaal.

Oh, en had ik al verteld dat ik op deze bruiloft samenwerkte met één van de beste videografen van Nederland? Jan maakte een geweldige film. Fantastisch om samen te werken met creatieve makers die zich helemaal wijden aan één specialisme.

Aanraders van het bruidspaar:
Videograaf: Jan Persoon
Haar & Make-up: Fleur Pieterse

 Trouwlocatie: Strand anders
Ceremoniespreker: Esther Trouwt
Bloemen: Bloemen van Evelien
Taart: Maen cakes
Pak: Misura Sartoria
Laten we kennismaken.