Andrew & Pauline

BRUIDSFOTOGRAFIE PAVILJOEN PUUR

Bruidsfotografie Paviljoen Puur

Andrew en Pauline ontmoette ik twee jaar geleden bij de bruiloft van Andrew’s zus. Toen ze mij vorig jaar vroegen voor hun eigen bruiloft was ik dan ook gelijk enthousiast!

De dag startte op een prachtige locatie, Villa Nicola in Amsterdam. In deze stijlvolle B&B bereidde Pauline zich voor en zag Andrew haar van de trap komen. Na een flinke lunch vertrokken we naar Paviljoen Puur, een locatie die al lang op mijn lijstje staat.

Voor de ceremonie maakten we een aantal foto’s samen in de natuur rondom de trouwlocatie. Daarna was het tijd voor de persoonlijke ceremonie door Mark van Leeuwen.

Ondanks de mooie woorden van Mark, Pauline’s zusje en Andrew’s broer, was mijn favoriete speech van oma (95). Ze vertelde over haar 67-jarige huwelijk met opa (97) en had hartverwarmende adviezen voor Andrew en Pauline.

De rest van de trouwdag bestond uit een ongedwongen walking diner én feest waarbij alle 140 gasten uit hun dak zijn gegaan en waarbij ik midden in de polonaise mijn dag afsloot :).
-Marvin

Bruidsfotografie Paviljoen Puur


Ochtend locatie: Villa Nicola
Trouwlocatie: Paviljoen Puur
Ceremoniespreker: Mark van Leeuwen

Wat is het toch tof om bij Paviljoen Puur te fotograferen, zo was ik recent nog bij deze mooie bruiloft deze mooie bruiloft.
Laten we kennismaken.