Noor & Jelle

Bruidsfotografie Landgoed Vollenhoven

Noor en Jelle kwamen een aantal maanden voor de bruiloft bij ons thuis op bezoek en die avond bleek al wel.. dit wordt een heerlijke dag. Vanaf het begin voelde het alsof ik, Marvin, op de bruiloft van vrienden aan het fotograferen was – zo ontspannen!

De dag ging als in roes voorbij. Wat mij opviel, was hoe Noor en Jelle echt kozen voor wat zij belangrijk vonden. Er waren ontroerende woorden van de ceremoniespreker Quirine. Er was ruimte voor een relaxte borrel en het diner vond plaats aan prachtig gedekte tafels. Het menu stelden ze samen met de locatie en Noor’s vader had een heel bijzondere verrassing: wijn uit Noor’s geboortejaar. Geweldig!

Een feest kon natuurlijk niet ontbreken. Ook daar hadden Noor en Jelle een fantastische verrassing voor de gasten. Jelle nam plaats achter het drumstel en Noor achter de microfoon. De dansvloer ging helemaal los!

Toen ik die avond afscheid nam van Noor en Jelle, voelde het alsof ik vrienden gedag zei. Na een extra dikke knuffel reed ik vol energie naar huis. πŸ™‚

Noor en Jelle lieten zelf ook hele lieve woorden achter via Google Reviews:
We genieten nog elke dag van de fantastische foto’s die Marvin gemaakt heeft! Voor onze bruiloft zochten we een fotograaf die bijzondere, artistieke foto’s maakt en waar we een fijne klik mee hebben. Iemand die we ook als gast hadden kunnen uitnodigen. Met Marvin is dat zeker gelukt!

Het contact met hem is altijd enthousiast en ontspannen. Op de grote dag zelf gaat Marvin als vanzelf op tussen de gasten, wat gezien zijn grote lengte een knappe prestatie πŸ™‚ Hij krijgt het voor elkaar om van iedereen natuurlijke foto’s vol emotie te nemen. Ook het maken van een trouwalbum, waar we nogal perfectionistisch in waren, was met Marvin een hele leuke ervaring! Dankjewel dat je er bij wilde zijn!

Aanraders van het bruidspaar:
Trouwambtenaar Quirine
Laten we kennismaken.