Judith & Jaïr

Bruidsfotografie Landgoed Rorik

Bruidsfotografie Landgoed Rorik

Ze hadden een ecologische plek. Ze hadden een Spaanse pinata. Ze hadden een avondceremonie met gouden stralen. En ze hadden een hele toffe groep mensen. Judith en Jaïr vierden hun liefdesfeest op de manier die helemaal bij hen paste.

Landgoed Rorik in Beverwijk was de plek die ze hadden uitgekozen: een duurzaam paradijs met boomgaard, wijntuin, maaltijden uit de moestuin, een mini-camping en nog veel meer tofs.

Voor de avondceremonie was er veel tijd voor spelletjes; van 30 seconds tot en met het meppen van een pinata in de vorm van een lama (of een paard?). De stok van opa werd gebruikt om de pinata vast te houden om vervolgens met een dienblad tekeer te gaan :D. Judith en Jaïr reisden voor hun bruiloft een aantal weken door Zuid-Amerika, dus daar zal vast het idee van de pinata vandaan komen. Het leverde een hoop hilariteit op!

Na een ontspannen en zonnig diner liep iedereen richting de boomgaard voor de avondceremonie. De gouden lichtstralen droegen bij aan een magisch en emotioneel moment. Er was muziek, humor en een prachtige zegen.

Deze bruiloft vond ik heel indrukwekkend. Op de foto’s hoor je niet de persoonlijke speeches die werden gehouden, je hoort geen geloftes, geen grappen en geen gelukswensen. Toch hoop ik dat de beelden vertellen hoe het voelde. En dat de blikken en de knuffels het verhaal vertellen. Want daar doen we het voor :).

Door Laurette

Bruidsfotografie Landgoed Rorik

Trouwlocatie: Landgoed Rorik
Bekijk ons portfolio.
Laten we kennismaken.