Koen & Lisette

Bruidsfotografie Kasteel Heeze

Het verhaal van Koen en Lisette is er één van een grote glimlach. In de ochtend, voordat ze Koen zag, was Lisette nog zenuwachtig. Ze liet haar trillende handen aan mij zien. Maar zodra ze verenigd was met Koen tijdens de first look, waren ze niet meer uit elkaar te houden. Eenmaal bij de familie werd het bruidspaar warm verwelkomd en ook een traantje weggepinkt.

Samen raceten Koen en Lisette in hun bolide naar het sprookjesachtige Kasteel Heeze. Ook de gasten druppelden langzaam aan binnen, voordat de ceremonie onder de grote bomen begon. Koen en Lisette warmden zich aan alle lieve speeches en zagen er intens gelukkig uit na hun ja-woord en geloften.

De hele meute verplaatste zich naar een gezellig kasteelplein om te borrelen. Na wat grappen en grollen van vrienden, dineerden alle gasten uitgebreid in een prachtige oude bovenlocatie. Het licht kwam prachtig binnen en daar profiteerden Marvin en ik flink van :).

En dan iets waar Koen en Lisette naar uit keken: het feest. En dat was ’n goeie! De DJ draaide zich scheel en er werd uitbundig feest gevierd. Vooral de oude vrienden van de studentenvereniging en de club hadden er zin in. Zelfs de ouders gingen de dansvloer op!

Toen wij al naar huis waren, hoorden we dat er nog een hele groep in de late uurtjes naar de Sharma-zaak was gegaan. Dat was ook leuk geweest om nog vast te leggen; een bruid aan een broodje kebab 😉 Maar goed, wij kijken terug op een hele toffe, warme bruiloft en we wensen deze twee lieverds alle geluk van de wereld.

Door Laurette

Bruidsfotografie Kasteel Heeze

Trouwlocatie: Kasteel Heeze

Bruidsfotografie Kasteel Heeze // Wisten jullie dat wij met één van de foto’s op deze bruiloft een award hebben gewonnen? Bekijk hier meer informatie over ons en onze awards.
Laten we kennismaken.