Lotte + Bas

Bruidsfotografie Kasteel Geldrop

BAS + LOTTE (& GUUSJE)
Bruidsfotografie Kasteel Geldrop

In de Bossen bij Geldrop ligt een sprookjesachtig kasteel met een prachtige boomgaard waar Bas en Lotte gelijk verliefd op werden bij het uitzoeken van hun trouwlocatie. Toen wij ’s ochtends aankwamen, vergaapten wij ons ook aan al het groen, de antieke gebouwen en de glazen kassen in de tuin. Lotte en Bas bereidden ze zich allebei in een aparte antieke kamer voor. Bijzonder om te zien dat ze een lief kaartje voor elkaar hadden geschreven.

Toen Bas en Lotte elkaar voor het eerst zagen, was Bas behoorlijk verrast! Lotte zou een korte, nonchalante jurk aantrekken maar ineens had ze toch stiekem een andere romantische jurk geregeld. Het was heerlijk om te zien hoe ze elkaar bewonderden.

Het moment van de ceremonie brak aan en ook al kennen ze elkaar al zeven jaar, toch was het een mooi emotioneel moment. Ook voor hun familie. Dochtertje Guusje was op verkenningspad en hobbelde elke tien minuten vrolijk weg, wat zorgde voor gegniffel van de gasten. Gelukkig waren er genoeg ooms, tante’s en ouders die haar weer terugbrachten.

En ja, dan ben je eindelijk echt getrouwd! Dat betekent knuffelen, warme woorden en proosten. De familie stond als een warme deken om het bruidspaar heen.

Tijdens de groepsfoto’s werd ik zelf heel blij, want die wijken lekker eigenwijs af van de standaard groepsfoto’s. Er werd veel gelachen en ook de vader van Bas genoot onderuitgezakt in zijn stoel van de ‘voorstelling’.

Om op deze bruiloft helemaal opgenomen te worden in de groep vonden Marvin en ik allebei hartverwarmend, weer een heerlijke dag om op terug te kijken.

Trouwlocatie: Kasteelhoeve Geldrop
Jurk Lotte: Rembo Styling
Schoenen Lotte: Peter Kaiser
Pak Bas: Suitable
Bloemen: Boer’n Bloemetjes
Decoraties en versiering: DIY

Bruidsfotografie Kasteel Geldrop // Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.