Margo + Ayden

BRUIDSFOTOGRAFIE KASTEEL ENGELENBURG

Margo + Ayden
Bruidsfotografie Kasteel Engelenburg

Margo en Ayden vroegen mij om hun bruiloft bij Kasteel Engelenburg zo veel mogelijk documentair te fotograferen. Geen shoot of geregisseerde foto’s maar vooral foto’s van de spontane momenten tussen het bruidspaar en de internationale groep familie en vrienden.

De locatie werkt daarbij ook zeker in mijn voordeel. Ik kom graag op de Veluwe en Kasteel Engelenbrug in Brummen was de geweldige setting voor deze trouwdag.

Margo en Ayden hadden gasten van over de hele wereld uitgenodigd. Deze internationale groep zorgde voor een toffe mix en mooie speeches. Na het diner barste het feest al snel los, ik was dan ook blij dat ik deze trouwdag tot in de late uurtjes mocht fotograferen!

Trouwlocatie: Kasteel Engelenburg
Trouwjurk: I Do I Do Amsterdam
Hair&Makeup: Loes Oosterkamp
Bloemist: Davorta Vorden

Bruidsfotografie bij Kasteel Engelenburg // 
Wauw wat gaaf, met één van de foto’s uit deze trouwreportage heb ik een Masters Award gewonnen! Tijdens het diner zag ik dit kader en heb ik net zo lang gefotografeerd totdat het moment en het licht perfect samen kwamen.
Laten we kennismaken.