Margo en Ayden vroegen mij om hun bruiloft zo veel mogelijk documentair te fotograferen. Geen shoot of geregisseerde momenten maar vooral gericht op de spontane momenten tussen het bruidspaar en de geweldige groep familie en vrienden.

De locatie werkte daarbij ook zeker in mijn voordeel, ik ga altijd graag naar de Veluwe en Kasteel Engelenbrug in Brummen was de perfecte setting voor deze trouwdag.

Margo en Ayden hadden gasten van over de hele wereld uitgenodigd, wat zorgde voor een toffe mix en mooie speeches. Bij het feest ging iedereen flink los en ik was dan ook blij dat ik deze dag tot in de late uurtjes mocht fotograferen!

Trouwlocatie: Kasteel Engelenburg
Trouwjurk: I Do I Do Amsterdam
Hair&Makeup: Loes Oosterkamp
Bloemist: Davorta Vorden

Meer over mij Mijn prijzen

Reacties

reacties