BRUIDSFOTOGRAFIE HORTUS AMSTERDAM

BAS + PLEUNI
Bruidsfotografie Hortus Amsterdam

Elkaar het ja-woord geven in de kassen van de Hortus Botanicus van Amsterdam, Pleuni en Bas deden het! Omringd door vrienden en familie spraken ze emotionele geloften naar elkaar uit, Voor mij het favoriete gedeelte van deze fijne bruiloft :).

Tijdens de bruiloft hebben wij de tuin goed gebruikt, de fotoshoot maakten wij gedeeltelijk binnen en buiten en ook de first look was in het groen van de Hortus.

Na de mooie ceremonie maakten de gasten een wandeling door de tuin. Daarna werd er lekker Italiaans gegeten en tot laat in de avond een feestje gevierd!

 

 

Locatie: Hortus Botanicus Amsterdam
Trouwjurk: De Witte Markies Bruidsmode Specialist

Bruidsfotografie inĀ AmsterdamĀ // Het is zo tof om te zien hoe verschillend elke bruiloft in Amsterdam is. Zo was ik ditzelfde jaar ook nog in Amsterdam voor deze bruiloft met een mooie rondvaart door de grachten. Daarnaast mocht ik ook deze bruiloft in Amsterdam beginnen.

First look in de Hortus Amsterdam Bruidsfotografie Hortus Amsterdam Weddingparty in Amsterdam Oma tijdens bruiloft in Amsterdam Oma tijdens bruiloft Amsterdam Ceremonie Hortus Amsterdam Emotiefotograaf Amsterdam Broertje geeft trouwringen weg Emotiefotografie Amsterdam Ceremonie trouwerij Amsterdam Momenten fotograaf bruiloft Amsterdam Vriendinnen op bruiloft Amsterdam Bruids fotoshoot Amsterdam Bruidsfotograaf Hortus Amsterdam Fotoshoot kassen Hortus Amsterdam Bruidsfotografie Hortus Amsterdam Bruidsfotografie Hortus Amsterdam Bruiloft feest Amsterdam Bruiloft feest Amsterdam Bruidsfotografie Hortus Amsterdam
Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA