KIM + SYLVESTTER

Wat een feestje voor Kim en Sylvester, niet alleen is Kim zwanger maar ze vierden afgelopen mei ook nog eens hun bruiloft! Omringd door familie en vrienden was het dan ook een bijzondere dag om vast te leggen.

De dag begon voor Sylvester in een hotel waar hij met zijn broertje en beste vrienden aan zijn voorbereidingen begon, terwijl bij Kim de familie langzaam aan binnen kwam. De eerste ontmoeting gaf gelijk al aan hoe gek dit bruidspaar op elkaar is! Natuurlijk mocht Sjaakie het konijn hierbij ook niet ontbreken.

De bruiloft bracht ons daarna op verschillende plekken in Dordrecht: het natuurgebied de Elzen, het oude stadhuis en de binnenstad van Dordt. Na deze momenten was het tijd voor een ontspannen middag en een geweldig feest in het Wantijpaviljoen. Met onder andere een Grease-act ging het dak er flink af tijdens deze heerlijke zomeravond.

Trouwfotograaf Dordrecht // Als trouwfotograaf heb ik al veel in Dordrecht mogen fotograferen. De oude straatjes, het stadhuis, Dordtyart, het Energiehuis en natuurlijk Villa Augustus en het omliggende natuurgebied zijn stuk voor stuk fijne plekken om te fotograferen :).

Bruiloft voorbereidingen van der Valk Bruid voorbereidingen Groepsfoto bruidegom Dordrecht Spontane trouwauto foto Bruidsfotografie Dordrecht Bruidsfoto Dordrecht Spontane trouwfotoshoot Dordrecht Bruidegom foto Dordrecht Trouwauto in Dordrecht Stadhuis ceremonie Dordrecht Stadhuis ceremonie Dordrecht Bruidsfotografie Dordrecht Confetti op bruiloft Emotiefotograaf Dordrecht Detail fotograaf Trouwfoto met oma Bruiloft foto met vrienden Boeket gooien op bruiloft Boeket gooien op bruiloft Momenten fotograaf bruiloft Trouwen Wantijpark Paviljoen Spontane groepsfoto bruiloft Trouwfeest Wantijpaviljoen Dordrecht Greace act bruiloft Greace act bruiloft Trouwfeest Wantijpaviljoen Dordrecht Trouwfeest bruidegom Trouwfeest Wantijpaviljoen Dordrecht Idee voor trouwfeest Trouwfeest Dordrecht

Meer over ons Onze prijzen

Reacties

reacties