Bruidsfotografie Camping Lievelinge

BAS & KARIN
Bruidsfotografie Camping Lievelinge

Slapen in een Mongoolse yurt en dan daarmee je trouwdag inluiden; Karin en Bas deden het gewoon. Samen met hun kinderen verblijven ze op een soort hippie-camping vol met oude Amerikaanse campers, tipi’s en boomhutten. Echt een paradijs voor hun kinderen en ook voor volwassenen genoeg om je over te verbazen.

Karin maakte zich samen met haar kids klaar in een glazen huisje, terwijl Bas (na een potje voetbal met de mannen) in de yurt zijn pak aantrok. Ook al kennen ze elkaar al 13 jaar, de eerste keer dat ze elkaar in vol ornaat zagen deed al die jaren even vervliegen.

Karins vader kon er ook bij zijn en had de plechtige taak zijn dochter weg te geven. Intussen begon dochter Saar al te gapen, maar dat maakte allemaal niet uit. De geloften werden zo mooi en weloverwogen uitgesproken dat wij ook met kippenvel zaten te luisteren.

En bij zo’n bruiloft hoort natuurlijk een zweefmolen! Bas is wel te porren voor een rondje draaien en Marvin klauterde ook in een stoeltje (paste nét) om daar foto’s van te maken. Een paar minuten later kwam hij misselijk en draaierig de zweefmolen uit (alles voor de foto ;-)).

In de namiddag werd er lekker geborreld en daarna verhuisde iedereen naar de dansvloer. Dat was heel sfeervol door de oude, ronde spiegeltent.

Toen wij afscheid namen van het bruidspaar ging het feest nog in volle gang verder en keken wij elkaar tevreden aan: de camera’s waren weer gevuld met duizenden mooie momenten.

 

Trouwlocatie: Camping Lievelinge
Haar & Make-up: Marielle Boons
Bruidsboeket: V&V Bloemen en Wonen

Bruidsfotografie Camping Lievelinge // Bekijk hier ons portfolio

Trouwvoorbereidingen Camping Lievelinge Bruiloft in een yurt Bruiloft voorbereidingen met kinderen Trouwen met kinderen Trouwen met kinderen Bruid wordt weggegeven door vader Trouwceremonie Camping Lievelinge Trouwceremonie met kinderen Geloftes op bruiloft Kinderen op bruiloft Bruidsfotografie Camping Lievelinge Bruiloft felicitaties Bruiloft met kinderen Bruidsfotografie Camping Lievelinge Bruiloft camping Lievelinge Sfeerfotografie Camping Lievelinge Trouwerij met kinderen Trouwerij Camping Lievelinge Bruidsfotografie Camping Lievelinge Bruiloft feest Lievelinge Trouwfeest Camping Lievelinge Trouwfeest Camping Lievelinge Trouwfotografie Camping Lievelinge
Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA