BRUIDSFOTOGRAAF ROTTERDAM

 

Bruidsfotograaf Rotterdam // Als fotograaf zoek ik naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

 

Trouwfotoshoot op Kop van Zuid RotterdamFotoshoot op de Kop van Zuid & de Euromast

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeeld ik het verhaal van jullie bruiloft.

Ik fotografeer de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer ik jullie bruiloft fotografeer, werk ik rustig en op de achtergrond en richt ik mij op de verhalen, emoties en echte momenten.

Bekijk mijn portfolio Meer over mij

Trouwfotograaf in Rotterdam

Als bruidsfotograaf kom ik graag in Rotterdam. Niet alleen omdat mijn roots hier liggen maar ook omdat ik telkens weer op nieuwe toffe plekken terecht kom. Favoriete plekken voor mij zijn onder andere de Vertrekhal en het Hulstkamp gebouw. Deze bruiloft van oud-Feyenoorder Michiel Kramer eindigde met een feest bij het Inntel Hotel, veel Rotterdamser wordt het niet! Rotterdam biedt ook ontzettend veel opties voor de fotoshoot, van de bekende plekken op de Kop van Zuid en de Veerhaven tot het groen van Kralingse Bos. Een Rotterdamse bruiloft is natuurlijk pas écht af met een ritje in de watertaxi.

Enkele andere locaties waar ik gefotografeerd heb zijn o.a. Het Koetshuis, Hotel New York, en Landhuis de Oliphant.

De beste bruidsfotograaf van Rotterdam?

Ik zie steeds meer fotografen claimen “de beste” te zijn. Zelf geloof ik niet in één beste trouwfotograaf van Nederland. Wel geloof ik dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, ik voor jullie de beste match ben :-).

De Kop van Zuid is ook een populaire plek voor huwelijksaanzoeken zoals dit huwelijksaanzoek bij de Veerhaven.

Bovenstaande slideshow bevat een aantal van mijn favoriete bruidsfoto’s in Rotterdam. Zijn jullie benieuwd naar de rest van mijn werk? Bekijk dan mijn portfolio.

Bekijk mijn portfolio Mijn prijzen

Marvin

Ik ben Marvin, fulltime trouwfotograaf met meer dan 140 bruiloften aan ervaring. Rotterdam heeft voor mij een speciale betekenis, hier liggen namelijk mijn roots en ik kom er al van kleins af aan. Het is dan ook geweldig om te zien hoe deze stad elk jaar leuker wordt. Mijn favoriete plek is zeker de Kop van Zuid maar ook op de Witte de With kom ik graag. Daarnaast kan ik mij ook helemaal vinden in “niet lullen maar poetsen” ;-).

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdag in Rotterdam? Controleer dan jullie trouwdatum door mij een berichtje te sturen.

Meer over mij Mijn prijzen

Prijzen bruidsfotograaf Rotterdam

Mijn trouwreportages starten bij €1450 voor 6 uur fotografie, dit is inclusief:

  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview kort na de bruiloft.
  • Een slideshow van 6 á 8 minuten met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s (met wachtwoord) om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 15×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Alle reiskosten binnen Nederland en België.

De trouwreportage is uit te breiden voor €125 per uur.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto’s die ik maak, vertel ik het verhaal van jullie bruiloft. Voor een verhaal met een begin, een midden en een eind fotografeer ik het liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Gemiddeld ben ik hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en de planning voor de bruiloft. Op basis daarvan geef ik een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zijn jullie enthousiast, dan ben ik jullie bruidsfotograaf!

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze en beschikbaarheid, neem dan gerust contact met mij op.

Meer over mijn prijzen Meer over mijn werkwijze

CONTROLEER MIJN BESCHIKBAARHEID

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vul dan het formulier in.

Jullie namen*
E-mailadres*
Trouwdatum
Hoe hebben jullie mij gevonden
Telefoonnummer
Bericht