Bruidsfotograaf Rotterdam

Bruidsfotograaf Rotterdam Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeelden wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij fotograferen de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer wij jullie bruiloft fotograferen, werken wij rustig en op de achtergrond en richten wij ons op de verhalen, emoties en echte momenten.

Trouwfotografie Rotterdam-9

Bruidsfotograaf Rotterdam

Als bruidsfotograaf komen wij graag in Rotterdam. Niet alleen omdat Marvin’s roots hier liggen maar ook omdat wij telkens weer op nieuwe toffe plekken terecht komen in deze stad die telkens weer veranderd en mooier wordt. Rotterdam en dan vooral de Kop van Zuid is ook een populaire plek voor huwelijksaanzoeken zoals dit huwelijksaanzoek bij de Veerhaven.
Bruidsfotografie-de-Vertrekhal-Rotterdam-21

Onze favoriete trouwlocaties in Rotterdam

Favoriete plekken voor ons zijn onder andere het Zalmhuis, de Vertrekhal en het Hulstkamp gebouw. De bruiloft van oud-Feyenoorder Michiel Kramer die wij fotografeerden eindigde met een feest bij het Inntel Hotel, veel Rotterdamser wordt het niet! Rotterdam biedt ook ontzettend veel opties voor de fotoshoot, van de bekende plekken op de Kop van Zuid en de Veerhaven tot het groen van Kralingse Bos. Een Rotterdamse bruiloft is natuurlijk pas écht af met een ritje in de watertaxi.

Enkele andere locaties waar wij gefotografeerd hebben zijn o.a. Het Koetshuis, Hotel New York, en Landhuis de Oliphant.
Bruidsfotograaf-Rotterdam-7

De beste bruidsfotograaf van Rotterdam?

Wij zien steeds meer trouwfotografen claimen “de beste” te zijn, bijvoorbeeld van Rotterdam of zelfs Nederland. Zelf geloven wij niet in één beste trouwfotograaf van Nederland. Wel geloven wij dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, wij voor jullie de beste match zijn. Dus geen druk, geen stress en gewoon lekker genieten van een geweldige dag samen met jullie geliefden, wij zorgen voor de blijvende herinnering :-).

Wat anderen van ons vinden

Recente bruiloften in Rotterdam

Hieronder vinden jullie een aantal recente bruiloften in Rotterdam. Zijn jullie benieuwd naar meer recent werk? Bekijk dan zeker ons portfolio!

Trouwfotografie bij het Zalmhuis 9

Bart & Marij

Wisten jullie dat Rotterdam stiekem mijn (Marvin’s) stadje is? Als ik gevraagd word om in Rotterdam te fotograferen ben ik er als eerste bij! 
Bruidsfotografie de Vertrekhal Rotterdam 8 1

Tim + Maartje

Een heerlijk feest bij de Vertrekhal, met uiteraard een ritje in de watertaxi.
i kdZszCP XL 2

Michiel + Sabine

Een trouwdag met alles erop en eraan, in hartje Rotterdam.

Wie zijn wij?

Wij liepen voor het eerst hand in hand in Utrecht waar Laurette toen woonde. Langs de gracht aten we een pepernotentaartje en voilá: onze liefde bloeide op! Uiteindelijk zijn we in Apeldoorn terecht gekomen, in de buurt van onze families.

Marvin is 10 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 180 bruiloften verder. Als getrouwd stel weten we als geen ander hoe waardevol een trouwdag is en daarom leggen we al jaren met veel passie liefdesverhalen vast voor anderen.

We zijn allebei volwaardig trouwfotograaf, dus we werken meestal los van elkaar. Hebben jullie graag twee fotografen op jullie bruiloft? Dan komen we natuurlijk samen!
Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1

Prijzen bruidsfotografie Rotterdam

Wat kost het als één van ons jullie bruiloft komt fotograferen?


De trouwreportage start bij €1995. Dit is inclusief:


  • 6 uur fotografie door Marvin of Laurette.
  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview vlak na de bruiloft.
  • Een korte slideshow met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Reiskosten door heel Nederland en Vlaanderen.

De reportage is uit te breiden voor €125 per uur. Gemiddeld zijn wij zo’n 8 tot 12 uur aanwezig voor een compleet verslag van de trouwdag.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto's die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij zijn er van overtuigd dat een verhaal het best verteld kan worden als je het van begin tot eind vertelt, daarom fotograferen wij liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Op deze manier vangen we de emoties, de spanning en de gezelligheid van de gehele dag. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking leren wij jullie graag beter kennen en vertellen wij meer over onze werkwijze. Op basis van deze kennismaking geven wij ook een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zo zorgen wij dat jullie een trouwreportage krijgen die het verhaal van jullie bijzondere dag verteld.

Als jullie enthousiast zijn wordt één van ons of wij samen graag jullie bruidsfotograaf!
Trouwfotografie in Rotterdam 1

Laten we kennismaken.

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1
Laten we kennismaken.