Bruidsfotograaf Rotterdam

Bruidsfotograaf Rotterdam Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeelden wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij fotograferen de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer wij jullie bruiloft fotograferen, werken wij rustig en op de achtergrond en richten wij ons op de verhalen, emoties en echte momenten.

 

Bekijk ons portfolio Meer over ons

Trouwfotograaf in Rotterdam

Als bruidsfotograaf komen wij graag in Rotterdam. Niet alleen omdat Marvin’s roots hier liggen maar ook omdat wij telkens weer op nieuwe toffe plekken terecht komen in deze stad die telkens weer veranderd en mooier wordt.

Rotterdam en dan vooral de Kop van Zuid is ook een populaire plek voor huwelijksaanzoeken zoals dit huwelijksaanzoek bij de Veerhaven.

Onze favoriete trouwlocaties in Rotterdam

Favoriete plekken voor ons zijn onder andere de Vertrekhal en het Hulstkamp gebouw. De bruiloft van oud-Feyenoorder Michiel Kramer die wij fotografeerden eindigde met een feest bij het Inntel Hotel, veel Rotterdamser wordt het niet! Rotterdam biedt ook ontzettend veel opties voor de fotoshoot, van de bekende plekken op de Kop van Zuid en de Veerhaven tot het groen van Kralingse Bos. Een Rotterdamse bruiloft is natuurlijk pas écht af met een ritje in de watertaxi.

Enkele andere locaties waar wij gefotografeerd hebben zijn o.a. Het Koetshuis, Hotel New York, en Landhuis de Oliphant.

De beste bruidsfotograaf van Rotterdam?

Wij zien steeds meer fotografen claimen “de beste” te zijn. Zelf geloven wij niet in één beste trouwfotograaf van Nederland. Wel geloven wij dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, wij voor jullie de beste match zijn :-).

Yulia en bas planden onder andere een ontmoeting voor het Centraal Station! Achteraf stuurde ze Marvin deze lieve woorden:

Wij zijn er heel erg blij mee!
Je hebt de verwachtingen meer dan waar gemaakt en de sfeer weten te vangen van de dag. Ook zien wij op een hele mooie manier het karakter van al onze gasten terug in de foto’s. Het is heel tof om de momenten terug te zien die we op de dag zelf hebben gemist, maar ook foto’s van ons te zien waarvan wij niet bewust waren dat jij ze op dat moment nam. Ook zijn we heel blij met het gevoel voor compositie dat terug komt in de hele reportage, al met al een groot compliment voor jouw vakmanschap.

Yulia & Bas

Recente bruiloften in Rotterdam

Onderstaande bevat een aantal van onze favoriete bruidsfoto’s in Rotterdam. Zijn jullie benieuwd naar de rest van ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

Wie zijn wij

Marvin is ooit 9 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 200 bruiloften verder. In 2019 zijn we zelf gelukkig getrouwd en blij dat we liefdesverhalen voor anderen mogen vastleggen.

Rotterdam heeft voor Marvin een speciale betekenis, hier liggen namelijk zijn roots en hij komt hier al van kleins af aan. Het is dan ook geweldig om te zien hoe deze stad elk jaar leuker wordt. Mijn favoriete plek is zeker de Kop van Zuid maar ook op de Witte de With kom ik graag. Daarnaast kan ik mij ook helemaal vinden in “niet lullen maar poetsen” ;-).

Wij vinden het belangrijk dat de fotograaf bij jullie dag past. We werken zowel los van elkaar als samen, dus de keuze is helemaal aan jullie! Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn voor jullie trouwdag in Rotterdam? Controleer dan jullie trouwdatum door ons een berichtje te sturen.

Prijzen bruidsfotograaf Rotterdam

Onze trouwreportage start bij €1645 voor 6 uur fotografie, dit is inclusief:

 • Fotografie door Marvin of Laurette
 • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
 • Een kleine preview kort na de bruiloft.
 • Een slideshow van 6 á 8 minuten met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
 • Een online gallery met jullie foto’s (met wachtwoord) om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
 • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
 • Alle reiskosten binnen Nederland en België.

De trouwreportage is uit te breiden voor €125 per uur.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto’s die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Voor een verhaal met een begin, een midden en een eind fotograferen wij het liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en de planning voor de bruiloft. Op basis daarvan geven wij een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zijn jullie enthousiast, dan is één van ons jullie bruidsfotograaf!

Willen jullie meer weten over onze werkwijze en beschikbaarheid, neem dan gerust contact met ons op.

 

Onze prijzen Onze werkwijze

 

Enthousiast geworden?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

  Jullie namen
  E-mailadres*
  Trouwdatum
  Hoe hebben jullie ons gevonden
  Telefoonnummer (onze e-mail komt soms in de spam)
  Bericht

  Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA