Bruidsfotograaf Leiden

Bruidsfotograaf Leiden // Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeelden wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij fotograferen de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer wij jullie bruiloft fotograferen, werken wij rustig en op de achtergrond en richten wij ons op de verhalen, emoties en echte momenten.

 

Bekijk ons portfolio Meer over ons

Trouwfotograaf in Leiden

Als bruidsfotograaf komen wij graag in Leiden. Zo bieden de oude binnenstraatjes een fijne plek voor de fotoshoot, vooral rond zonsondergang.

Onze favoriete trouwlocaties in Leiden

Het oude stadhuis vinden wij één van de mooiste stadhuizen van Nederland en een boottocht door de grachten is de ideale manier om een leuke activiteit toe te voegen aan de trouwdag. Natuurlijk heb je ook de Hortus Botanicus van Leiden, een ideale locatie voor trouwfoto’s. Zowel als binnenlocatie als buitenlocatie. Inmiddels hebben wij al op flink wat trouwlocaties gefotografeerd zoals Woods en Scheltema en Marvin heeft zelfs een bruiloft bovenop de burcht vastgelegd!

In Leiden hebben wij ook samengewerkt met één van onze favoriete trouwambtenaren, Marie-France Aarnink-Nijssen van Trouwplechtigheid.

De beste bruidsfotograaf van Leiden?

Wij zien steeds meer fotografen claimen “de beste” te zijn. Zelf geloven wij niet in één beste trouwfotograaf van Nederland. Wel geloven wij dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, wij voor jullie de beste match zijn :-).

Wat zijn wij blij dat we Marvin gevraagd hebben als bruidsfotograaf om onze bruiloft in Leiden te fotograferen! De trouwdag vliegt voorbij maar de foto’s blijven een tastbare en dierbare herinnering. Het was heel prettig om Marvin erbij te hebben. Hij blend in met de gasten, en maakt -voor ons ongemerkt- de meest prachtige foto’s. Het contact voor, tijdens en na de bruiloft was heel goed. We kijken terug op een hele mooie samenwerking!
Bas & Janie

Recente bruiloften in Leiden

Onderstaande bevat een aantal van onze favoriete bruidsfoto’s in Leiden. Zijn jullie benieuwd naar de rest van ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

Wie zijn wij

Marvin is ooit 9 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 200 bruiloften verder. In 2019 zijn we zelf gelukkig getrouwd en blij dat we liefdesverhalen voor anderen mogen vastleggen.

Als fotograaf zijn wij al vaak in Leiden geweest, Onze favoriete bruiloft is daarbij die van Bas en Jannie, welke hierboven hun ervaring delen. Verhalen als deze leggen wij sinds 2010 vol enthousiasme vast.

Wij vinden het belangrijk dat de fotograaf bij jullie dag past. We werken zowel los van elkaar als samen, dus de keuze is helemaal aan jullie! Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn voor jullie trouwdag in Leiden? Controleer dan jullie trouwdatum door ons een berichtje te sturen.

Prijzen bruidsfotograaf Leiden

Onze trouwreportage start bij €1645 voor 6 uur fotografie, dit is inclusief:

 • Fotografie door Marvin of Laurette
 • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
 • Een kleine preview kort na de bruiloft.
 • Een slideshow van 6 á 8 minuten met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
 • Een online gallery met jullie foto’s (met wachtwoord) om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
 • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
 • Alle reiskosten binnen Nederland en België.

De trouwreportage is uit te breiden voor €125 per uur.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto’s die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Voor een verhaal met een begin, een midden en een eind fotograferen wij het liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en de planning voor de bruiloft. Op basis daarvan geven wij een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zijn jullie enthousiast, dan is één van ons jullie bruidsfotograaf!

Willen jullie meer weten over onze werkwijze en beschikbaarheid, neem dan gerust contact met ons op.

 

Onze prijzen Onze werkwijze

 

Enthousiast geworden?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

  Jullie namen
  E-mailadres*
  Trouwdatum
  Hoe hebben jullie ons gevonden
  Telefoonnummer (onze e-mail komt soms in de spam)
  Bericht

  Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA