Bruidsfotograaf Leiden

Bruidsfotograaf Leiden // Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Verhalende trouwfotografie met aandacht voor waardevolle momenten van verbinding.

Het leven is ongelofelijk, bijzonder, uitdagend en vooral prachtig. We kunnen er maar niet over uit dat wij als kleine mensen zoveel grote dingen kunnen ervaren. Wij zien het leven als waardevol, gevuld met verbindingen, emoties en unieke verhalen. Die van de liefde raakt ons het meest en wij willen jullie verrijken met persoonlijke, warme liefdesherinneringen.

Als trouwfotografen zoeken wij door onze lens aandachtig naar waardevolle, pure momenten van verbinding op jullie bruiloft. Tranen van geluk, liefdevolle aanrakingen, levenslange vriendschappen, diepe beloftes. En van achter onze camera voelen wij met jullie mee.

Bruidsfotografie-Leiden-22-1024x683

Bruidsfotograaf Leiden

Als bruidsfotograaf zijn we altijd op zoek naar de mooiste locaties voor de fotoshoot. En Leiden biedt daarvoor ontzettend veel mogelijkheden. De oude binnenstraatjes van de stad zijn echt prachtig, vooral rond zonsondergang. De warme gloed van de zon die over de gevels strijkt is elke keer weer zo mooi!

Maar Leiden biedt nog meer mogelijkheden. Zo hebben we al meerdere keren over de Leidsche grachten gevaren, wat stiekem misschien wel nog leuker dan in Amsterdam ;).

Daarnaast hebben we de Burcht al vaak bezocht voor fotoshoots en hebben we zelfs bovenop de Burcht een bruiloft gehad!
Bruidsfotograaf Leiden

Onze favoriete trouwlocaties in Leiden

Het oude stadhuis vinden wij één van de mooiste stadhuizen van Nederland en een boottocht door de grachten is de ideale manier om een leuke activiteit toe te voegen aan de trouwdag. Natuurlijk heb je ook de Hortus Botanicus van Leiden, een ideale locatie voor trouwfoto’s. Zowel als binnenlocatie als buitenlocatie.

Inmiddels hebben wij al op flink wat trouwlocaties gefotografeerd zoals Woods en Scheltema waar we geweldige trouwfeesten meemaakten.

In Leiden hebben wij ook samengewerkt met één van onze favoriete trouwambtenaren, Marie-France Aarnink-Nijssen van Trouwplechtigheid.
Bruidsfotografie Scheltema Leiden

De beste bruidsfotograaf van Leiden?

Wij zien steeds meer trouwfotografen claimen “de beste” te zijn, bijvoorbeeld van Amsterdam of zelfs Nederland. Zelf geloven wij niet in één beste trouwfotograaf van Nederland.

Wel geloven wij dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, wij voor jullie de beste match zijn. Dus geen druk, geen stress en gewoon lekker genieten van een geweldige dag samen met jullie geliefden, wij zorgen voor de blijvende herinnering :-).

Wat anderen van ons vinden

Recente bruiloften in Leiden

Hieronder vinden jullie een aantal recente bruiloften in Leiden. Zijn jullie benieuwd naar meer recent werk? Bekijk dan zeker ons portfolio!

Trouwfotograaf Leiden 32

Thomas & Lisanne

'Wat vond jij nou een unieke trouwlocatie?' Die vraag krijg ik vaak! En sinds afgelopen zomer antwoord ik elke keer met: "de middelbare school van Thomas en Lisanne!"
Trouwfotografie 1 1 11

Annebel en Erik-Paul

In Leiden wilden ze elkaar voor het eerst zien, het was hartverwarmend lief hoe ze op elkaar reageerden.
Bruidsfotografie Leiden 22 2

Bas + Jannie

Een bruiloft verdeeld over twee dagen, een écht ode aan de stad Leiden!

Wie zijn wij?

Wij liepen voor het eerst hand in hand in Utrecht waar Laurette toen woonde. Langs de gracht aten we een pepernotentaartje en voilá: onze liefde bloeide op! Uiteindelijk zijn we in Apeldoorn terecht gekomen, in de buurt van onze families.

Marvin is 10 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 180 bruiloften verder. Als getrouwd stel weten we als geen ander hoe waardevol een trouwdag is en daarom leggen we al jaren met veel passie liefdesverhalen vast voor anderen.

We zijn allebei volwaardig trouwfotograaf, dus we werken meestal los van elkaar. Hebben jullie graag twee fotografen op jullie bruiloft? Dan komen we natuurlijk samen!
Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1

Prijzen bruidsfotografie Leiden

Wat kost het als één van ons jullie bruiloft komt fotograferen?


De trouwreportage start bij €1995. Dit is inclusief:


  • 6 uur fotografie door Marvin of Laurette.
  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview vlak na de bruiloft.
  • Een korte slideshow met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Reiskosten naar Leiden.

De reportage is uit te breiden voor €125 per uur. Gemiddeld zijn wij zo’n 8 tot 12 uur aanwezig voor een compleet verslag van de trouwdag.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto's die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij zijn er van overtuigd dat een verhaal het best verteld kan worden als je het van begin tot eind vertelt, daarom fotograferen wij liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Op deze manier vangen we de emoties, de spanning en de gezelligheid van de gehele dag. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking leren wij jullie graag beter kennen en vertellen wij meer over onze werkwijze. Op basis van deze kennismaking geven wij ook een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zo zorgen wij dat jullie een trouwreportage krijgen die het verhaal van jullie bijzondere dag verteld.

Als jullie enthousiast zijn wordt één van ons of wij samen graag jullie bruidsfotograaf!
Trouwfotografie in Leiden 1 2

Laten we kennismaken.

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1
Laten we kennismaken.