BRUIDSFOTOGRAAF LEIDEN

 

Bruidsfotograaf Leiden // Als fotograaf zoek ik naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

 

Bruiloft in het stadhuis van LeidenTrouwceremonie in het stadhuis van Leiden

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeeld ik het verhaal van jullie bruiloft.

Ik fotografeer de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer ik jullie bruiloft fotografeer, werk ik rustig en op de achtergrond en richt ik mij op de verhalen, emoties en echte momenten.

Bekijk mijn portfolio Meer over mij

Trouwfotograaf in Leiden

Als bruidsfotograaf kom ik graag in Leiden. Zo bieden de oude binnenstraatjes een fijne plek voor de fotoshoot, vooral rond zonsondergang. Het oude stadhuis vind ik één van de mooiste stadhuizen van Nederland en een boottocht door de grachten is de ideale manier om een leuke activiteit toe te voegen aan de trouwdag.. Natuurlijk heb je ook de Hortus Botanicus van Leiden, een ideale locatie voor trouwfoto’s. Zowel als binnenlocatie als buitenlocatie. Inmiddels heb ik al op flink wat trouwlocaties gefotografeerd zoals Woods en Scheltema en ik heb zelfs een bruiloft bovenop de burcht vastgelegd!

In Leiden heb ik ook samengewerkt met één van mijn favoriete trouwambtenaren, Marie-France Aarnink-Nijssen van Trouwplechtigheid.

De beste bruidsfotograaf van Leiden?

Ik zie steeds meer fotografen claimen “de beste” te zijn. Zelf geloof ik niet in één beste trouwfotograaf van Nederland. Wel geloof ik dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, ik voor jullie de beste match ben :-).

Bovenstaande slideshow bevat een aantal van mijn favoriete bruidsfoto’s in Leiden. Zijn jullie benieuwd naar de rest van mijn werk? Bekijk dan mijn portfolio.

Bekijk mijn portfolio Mijn prijzen

Marvin

Ik ben Marvin, fulltime trouwfotograaf met meer dan 140 bruiloften aan ervaring. Als fotograaf ben ik al vaak in Leiden geweest, mijn favoriete bruiloft is daarbij die van Bas en Jannie, welke hierboven hun ervaring delen. Verhalen als deze leg ik sinds 2010 vol enthousiasme vast.

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdag in Leiden? Controleer dan jullie trouwdatum door mij een berichtje te sturen.

Meer over mij Mijn prijzen

Prijzen bruidsfotograaf Leiden

Mijn trouwreportages starten bij €1450 voor 6 uur fotografie, dit is inclusief:

  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview kort na de bruiloft.
  • Een slideshow van 6 á 8 minuten met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s (met wachtwoord) om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 15×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Alle reiskosten binnen Nederland en België.

De trouwreportage is uit te breiden voor €125 per uur.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto’s die ik maak, vertel ik het verhaal van jullie bruiloft. Voor een verhaal met een begin, een midden en een eind fotografeer ik het liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Gemiddeld ben ik hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en de planning voor de bruiloft. Op basis daarvan geef ik een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zijn jullie enthousiast, dan ben ik jullie bruidsfotograaf!

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze en beschikbaarheid, neem dan gerust contact met mij op.

Meer over mijn prijzen Meer over mijn werkwijze

CONTROLEER MIJN BESCHIKBAARHEID

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vul dan het formulier in.

Jullie namen*
E-mailadres*
Trouwdatum
Hoe hebben jullie mij gevonden
Telefoonnummer
Bericht