logo de kievit bruiloften

Bruidsfotograaf Leiden

Bruidsfotograaf Leiden // Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeelden wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij fotograferen de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer wij jullie bruiloft fotograferen, werken wij rustig en op de achtergrond en richten wij ons op de verhalen, emoties en echte momenten.

Bruidsfotografie-Leiden-22-1024x683

Trouwfotograaf in Leiden

Als bruidsfotograaf komen wij graag in Leiden. Zo bieden de oude binnenstraatjes een fijne plek voor de fotoshoot, vooral rond zonsondergang.
Bruidsfotografie-Leiden-10-1

Onze favoriete trouwlocaties in Leiden

Het oude stadhuis vinden wij één van de mooiste stadhuizen van Nederland en een boottocht door de grachten is de ideale manier om een leuke activiteit toe te voegen aan de trouwdag. Natuurlijk heb je ook de Hortus Botanicus van Leiden, een ideale locatie voor trouwfoto’s. Zowel als binnenlocatie als buitenlocatie. Inmiddels hebben wij al op flink wat trouwlocaties gefotografeerd zoals Woods en Scheltema en Marvin heeft zelfs een bruiloft bovenop de burcht vastgelegd! In Leiden hebben wij ook samengewerkt met één van onze favoriete trouwambtenaren, Marie-France Aarnink-Nijssen van Trouwplechtigheid.
Trouwfotograaf Leiden_0019

De beste bruidsfotograaf van Leiden?

Wij zien steeds meer fotografen claimen “de beste” te zijn. Zelf geloven wij niet in één beste trouwfotograaf van Nederland. Wel geloven wij dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, wij voor jullie de beste match zijn :-).

Wat anderen van ons vinden

Recente bruiloften bij in Leiden

Onderstaande bevat een aantal van onze recente bruidsfoto’s in Leiden. Zijn jullie benieuwd naar de rest van ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

Trouwfotograaf Leiden 32

Thomas & Lisanne

'Wat vond jij nou een unieke trouwlocatie?' Die vraag krijg ik vaak! En sinds afgelopen zomer antwoord ik elke keer met: "de middelbare school van Thomas en Lisanne!"
Trouwfotografie 1 1 11

Annebel en Erik-Paul

Bruidsfotografie Leiden 22 2

Bas + Jannie

Wie zijn wij?

Wij liepen voor het eerst hand in hand in Utrecht waar Laurette toen woonde. Langs de gracht aten we een pepernotentaartje en voilá: onze liefde bloeide op! Uiteindelijk zijn we in Apeldoorn terecht gekomen, in de buurt van onze families.

Marvin is 10 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 180 bruiloften verder. Als getrouwd stel weten we als geen ander hoe waardevol een trouwdag is en daarom leggen we al jaren met veel passie liefdesverhalen vast voor anderen.

We zijn allebei volwaardig trouwfotograaf, dus we werken meestal los van elkaar. Hebben jullie graag twee fotografen op jullie bruiloft? Dan komen we natuurlijk samen!
Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1

Prijzen bruidsfotografie Leiden

Wat kost het als één van ons jullie bruiloft komt fotograferen?


De trouwreportage start bij €1795. Dit is inclusief:


  • 6 uur fotografie door Marvin of Laurette.
  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview vlak na de bruiloft.
  • Een korte slideshow met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Reiskosten door heel Nederland en Vlaanderen.

De reportage is uit te breiden voor €125 per uur. Gemiddeld zijn wij zo’n 8 tot 12 uur aanwezig voor een compleet verslag van de trouwdag.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto’s die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Voor een verhaal met een begin, een midden en een eind fotograferen wij het liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en de planning voor de bruiloft. Op basis daarvan geven wij een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zijn jullie enthousiast, dan is één van ons jullie bruidsfotograaf!

Willen jullie meer weten over onze werkwijze en beschikbaarheid, neem dan gerust contact met ons op.
Trouwen bij de Hazelhof 2

Enthousiast geworden?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.