Bruidsfotograaf de Hazelhof

Zijn jullie opzoek naar een fotograaf met ervaring bij de Hazelhof? Wij hebben hier inmiddels meerdere bruiloften gefotografeerd in een ontspannen stijl, gericht op emoties en echte momenten.

 

Wij ontmoeten jullie graag voor een kop koffie om kennis te maken! Zijn jullie benieuwd hoe wij als fotograaf te werk gaan? Bekijk dan onze website of lees deze pagina eens door.


Bruidsfotograaf De Hazelhof // 
Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeelden wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij fotograferen de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer wij jullie bruiloft fotograferen, werken wij rustig en op de achtergrond en richten wij ons op de verhalen, emoties en echte momenten.

Trouwfotografie bij de Hazelhof-1-2

Bruidsfotograaf De Hazelhof

Als trouwfotograaf werken wij door het hele land en we hebben al veel prachtige locaties gezien, maar De Hazelhof is toch wel één van onze absolute favorieten. De prachtige omgeving van het Mastbos is perfect voor de fotoshoot. De tuin is adembenemend en biedt ons als fotograaf veel mogelijkheden voor creativiteit.

Bovendien is ook het landhuis zelf ontzettend fotogeniek, met prachtige details zoals de grote deuren en de open haard. Maar niet alleen de locatie is fantastisch. Het werken met cateraar Heerlijk & Hecht is elke keer weer een feestje, we gaan dan ook zelf ook standaard met een goed gevulde maag naar huis :).

De beste bruidsfotograaf bij De Hazelhof?

Wij zien steeds meer trouwfotografen claimen “de beste” te zijn, bijvoorbeeld van Amsterdam of zelfs Nederland. Zelf geloven wij niet in één beste trouwfotograaf van Nederland.

Wel geloven wij dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, wij voor jullie de beste match zijn. Dus geen druk, geen stress en gewoon lekker genieten van een geweldige dag samen met jullie geliefden, wij zorgen voor de blijvende herinnering :-).
Trouwfotografie bij de Hazelhof 2

Wat anderen van ons vinden

Recente bruiloften bij de Hazelhof

Onderstaande bevat een aantal van onze recente bruidsfoto’s bij de Hazelhof. Zijn jullie benieuwd naar de rest van ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

Bruiloft bij de Hazelhof

Eva & Sander

Dineren onder een bladerdak, shooten in het zonnetje en een intieme avond ceremonie.
Trouwen bij de Hazelhof 1 1

Niels & Silke

Trouwfotograaf echte momenten 26 1

Niels + Marjolijn

Wie zijn wij?

Wij liepen voor het eerst hand in hand in Utrecht waar Laurette toen woonde. Langs de gracht aten we een pepernotentaartje en voilá: onze liefde bloeide op! Uiteindelijk zijn we in Apeldoorn terecht gekomen, in de buurt van onze families.

Marvin is 10 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 180 bruiloften verder. Als getrouwd stel weten we als geen ander hoe waardevol een trouwdag is en daarom leggen we al jaren met veel passie liefdesverhalen vast voor anderen.

We zijn allebei volwaardig trouwfotograaf, dus we werken meestal los van elkaar. Hebben jullie graag twee fotografen op jullie bruiloft? Dan komen we natuurlijk samen!
Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1

Prijzen bruidsfotografie de Hazelhof

Wat kost het als één van ons jullie bruiloft komt fotograferen?


De trouwreportage start bij €1995. Dit is inclusief:


  • 6 uur fotografie door Marvin of Laurette.
  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview vlak na de bruiloft.
  • Een korte slideshow met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Reiskosten naar Brabant.

De reportage is uit te breiden voor €125 per uur. Gemiddeld zijn wij zo’n 8 tot 12 uur aanwezig voor een compleet verslag van de trouwdag.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto's die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij zijn er van overtuigd dat een verhaal het best verteld kan worden als je het van begin tot eind vertelt, daarom fotograferen wij liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Op deze manier vangen we de emoties, de spanning en de gezelligheid van de gehele dag. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking leren wij jullie graag beter kennen en vertellen wij meer over onze werkwijze. Op basis van deze kennismaking geven wij ook een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zo zorgen wij dat jullie een trouwreportage krijgen die het verhaal van jullie bijzondere dag verteld.

Als jullie enthousiast zijn wordt één van ons of wij samen graag jullie bruidsfotograaf!
Trouwfotografie bij de Hazelhof 1

Laten we kennismaken.

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1
Laten we kennismaken.