logo de kievit bruiloften

Bruidsfotograaf de Hazelhof

Zijn jullie opzoek naar een fotograaf met ervaring bij de Hazelhof? Wij hebben hier inmiddels meerdere bruiloften gefotografeerd in een ontspannen stijl, gericht op emoties en echte momenten.

 

Wij ontmoeten jullie graag voor een kop koffie om kennis te maken! Zijn jullie benieuwd hoe wij als fotograaf te werk gaan? Bekijk dan onze website of lees deze pagina eens door.


Bruidsfotograaf De Hazelhof // 
Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeelden wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij fotograferen de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer wij jullie bruiloft fotograferen, werken wij rustig en op de achtergrond en richten wij ons op de verhalen, emoties en echte momenten.

Bruidsfotografie-de-Hazelhof-31-1

Trouwfotograaf bij De Hazelhof

Als trouwfotograaf werken wij door het hele land maar De Hazelhof is toch wel één van onze favoriete plekjes. Niet alleen buiten maar ook binnen is het ontzettend fotogeniek en daarnaast is het elke weer een feestje om te werken met de cateraar Heerlijk & Hecht!
Bruidsfotograaf bij de Hazelhof 15

De beste bruidsfotograaf bij De Hazelhof?

Wij zien steeds meer fotografen claimen “de beste” te zijn. Zelf geloven wij niet in één beste trouwfotograaf van Nederland. Wel geloven wij dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, wij voor jullie de beste match zijn :-).
Bruiloft bij de Hazelhof

Wat anderen van ons vinden

Recente bruiloften bij de Hazelhof

Onderstaande bevat een aantal van onze recente bruidsfoto’s bij de Hazelhof. Zijn jullie benieuwd naar de rest van ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

Bruiloft bij de Hazelhof

Eva & Sander

Dineren onder een bladerdak, shooten in het zonnetje en een intieme avond ceremonie.
Trouwen bij de Hazelhof 1 1

Niels en Silke

Trouwfotograaf echte momenten 26 1

Niels + Marjolijn

Wie zijn wij?

Wij liepen voor het eerst hand in hand in Utrecht waar Laurette toen woonde. Langs de gracht aten we een pepernotentaartje en voilá: onze liefde bloeide op! Uiteindelijk zijn we in Apeldoorn terecht gekomen, in de buurt van onze families.

Marvin is 10 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 180 bruiloften verder. Als getrouwd stel weten we als geen ander hoe waardevol een trouwdag is en daarom leggen we al jaren met veel passie liefdesverhalen vast voor anderen.

We zijn allebei volwaardig trouwfotograaf, dus we werken meestal los van elkaar. Hebben jullie graag twee fotografen op jullie bruiloft? Dan komen we natuurlijk samen!
Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1

Prijzen bruidsfotografie de Hazelhof

Wat kost het als één van ons jullie bruiloft komt fotograferen?


De trouwreportage start bij €1795. Dit is inclusief:


  • 6 uur fotografie door Marvin of Laurette.
  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview vlak na de bruiloft.
  • Een korte slideshow met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Reiskosten door heel Nederland en Vlaanderen.

De reportage is uit te breiden voor €125 per uur. Gemiddeld zijn wij zo’n 8 tot 12 uur aanwezig voor een compleet verslag van de trouwdag.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto’s die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Voor een verhaal met een begin, een midden en een eind fotograferen wij het liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en de planning voor de bruiloft. Op basis daarvan geven wij een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zijn jullie enthousiast, dan is één van ons jullie bruidsfotograaf!

Willen jullie meer weten over onze werkwijze en beschikbaarheid, neem dan gerust contact met ons op.
Trouwen bij de Hazelhof 2

Enthousiast geworden?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.