Bruidsfotograaf Amsterdam

Bruidsfotograaf Amsterdam Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeelden wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij fotograferen de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer wij jullie bruiloft fotograferen, werken wij rustig en op de achtergrond en richten wij ons op de verhalen, emoties en echte momenten.

 

Bekijk ons portfolio Meer over ons

Trouwfotograaf in Amsterdam

Als trouwfotograaf komen wij graag in Amsterdam, de grachtenpanden, de drukte en al die mooie trouwlocaties, in Amsterdam is altijd veel te beleven. Met een Uber, fiets of tram de stad door om vervolgens met een grote groep daggasten een rondvaartboot te pakken, een bruiloft in Amsterdam fotograferen is elke keer weer bijzonder.

Onze favoriete trouwlocaties in Amsterdam

Het liefste fotograferen wij tussen de grachten of vanaf een rondvaartboot maar geen stad heeft zoveel mooie trouwlocaties als Amsterdam. Een persoonlijke favoriet van ons is de Hortus Botanicus maar wij hebben ook bij diverse hotels mogen fotograferen, waaronder het Amstel Hotel. Paviljoen Puur in Diemen mag natuurlijk ook niet ontbreken. Daarnaast komen ook onze twee favoriete videografen uit Amsterdam, Hugo en Yaël van The Dreamers!

De beste bruidsfotograaf van Amsterdam?

Wij zien steeds meer fotografen claimen “de beste” te zijn. Zelf geloven wij niet in één beste trouwfotograaf van Nederland. Wel geloven wij dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, wij voor jullie de beste match zijn :-).

Bij het zien van jullie portfolio waren wij direct onder de indruk. Onze eigen trouwreportage heeft de verwachtingen die wij op basis daarvan hadden zelfs nog overtroffen. Marvin heeft alle belangrijke momenten, belangrijke mensen en vooral alle emoties die bij een bruiloft horen haarfijn vast weten te leggen. Wij hebben Marvin als heel prettig persoon en professionele fotograaf ervaren. In de voorbereidingen was hij betrouwbaar en pro-actief. Op de dag zelf was hij een heel fijne toevoeging; we hebben zijn aanwezigheid nauwelijks opgemerkt, maar hij heeft de spontaniteit en mooie momenten van de dag perfect vast weten te leggen.
Laura & Ian

Recente bruiloften in Amsterdam

Onderstaande bevat een aantal van onze favoriete bruidsfoto’s in Amsterdam. Zijn jullie benieuwd naar de rest van ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

Wie zijn wij

Marvin is ooit 9 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 200 bruiloften verder. In 2019 zijn we zelf gelukkig getrouwd en blij dat we liefdesverhalen voor anderen mogen vastleggen.

Als fotograaf komen wij vaak in Amsterdam, onze favoriete bruiloft is daarbij die van Laura en Ian, welke hierboven hun ervaring delen. Verhalen als deze leggen wij sinds 2010 vol enthousiasme vast.

Wij vinden het belangrijk dat de fotograaf bij jullie dag past. We werken zowel los van elkaar als samen, dus de keuze is helemaal aan jullie! Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn voor jullie trouwdag in Amsterdam? Controleer dan jullie trouwdatum door ons een berichtje te sturen.

Prijzen bruidsfotograaf Amsterdam

Onze trouwreportage start bij €1645 voor 6 uur fotografie, dit is inclusief:

 • Fotografie door Marvin of Laurette
 • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
 • Een kleine preview kort na de bruiloft.
 • Een slideshow van 6 á 8 minuten met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
 • Een online gallery met jullie foto’s (met wachtwoord) om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
 • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
 • Alle reiskosten binnen Nederland en België.

De trouwreportage is uit te breiden voor €125 per uur.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto’s die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Voor een verhaal met een begin, een midden en een eind fotograferen wij het liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en de planning voor de bruiloft. Op basis daarvan geven wij een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zijn jullie enthousiast, dan is één van ons jullie bruidsfotograaf!

Willen jullie meer weten over onze werkwijze en beschikbaarheid, neem dan gerust contact met ons op.

Onze prijzen Onze werkwijze

Enthousiast geworden?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

  Jullie namen
  E-mailadres*
  Trouwdatum
  Hoe hebben jullie ons gevonden
  Telefoonnummer (onze e-mail komt soms in de spam)
  Bericht

  Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA