Bruidsfotograaf Amsterdam

Bruidsfotograaf Amsterdam – Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Sfeervolle trouwfotografie.

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeelden wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij fotograferen de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer wij jullie bruiloft fotograferen, werken wij rustig en op de achtergrond en richten wij ons op de verhalen, emoties en echte momenten.

Bruiloft A'DAM toren-8

Bruidsfotograaf Amsterdam

Als trouwfotograaf komen wij graag in Amsterdam, het is elke keer weer een feest zo tussen prachtige grachtenpanden als achtergrond voor de foto’s. De drukte van de stad biedt tal van gelegenheden voor spontane en unieke foto's, terwijl de vele mooie trouwlocaties in de stad de perfecte setting bieden voor de formele momenten. Er is altijd veel te beleven, waardoor geen bruiloft hetzelfde is.

Met een Uber, fiets of tram ontdekken wij de stad graag en zij er ontelbaar veel prachtige plekken te vinden die geschikt zijn voor bruidsfotografie. Een ander populaire activiteit tijdens de bruiloft is een rondvaartboot nemen met een groep daggasten, geweldig om in deze setting de stad vanaf het water te zien. Kortom, een bruiloft in Amsterdam fotograferen is elke keer weer bijzonder.
Bruidsfotografie Amsterdam

Onze favoriete trouwlocaties in Amsterdam

Het liefste fotograferen wij op de grachten of vanaf een rondvaartboot om zo de stad van een uniek perspectief te laten zien. Geen stad heeft echter zoveel mooie trouwlocaties als Amsterdam. Een persoonlijke favoriet van ons is de Hortus Botanicus, een prachtige botanische tuin midden in de stad. Hier kunnen we prachtige foto's maken met de historische gebouwen én de groene omgeving. Wij hebben ook bij diverse hotels mogen fotograferen, waaronder het iconische Amstel Hotel.

Paviljoen Puur in Diemen mag natuurlijk ook niet ontbreken, een prachtige locatie met een moderne uitstraling midden in het groen. Hier hebben wij al veel bruiloften mogen fotograferen! Verder komen wij ook graag op het Westergasterrein bij Westerliefde, een prachtige locatie midden in de stad bij het Westergasterrein. Ook het prachtige Rijk van de Keizer is een locatie waar we ook regelmatig komen, vlakbij hartje Amsterdam, met een prachtige tuin.
Bruidsfotografie Amsterdam

De beste bruidsfotograaf van Amsterdam?

Wij zien steeds meer trouwfotografen claimen “de beste” te zijn, bijvoorbeeld van Amsterdam of zelfs Nederland. Zelf geloven wij niet in één beste trouwfotograaf van Nederland. Wel geloven wij dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, wij voor jullie de beste match zijn. Dus geen druk, geen stress en gewoon lekker genieten van een geweldige dag samen met jullie geliefden, wij zorgen voor de blijvende herinnering :-).

Wat anderen van ons vinden.

Recente bruiloften in Amsterdam.

Onderstaande bevat een aantal van onze recente bruidsfoto’s in Amsterdam. Zijn jullie benieuwd naar de rest van ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

Bruidsfotografie Amsterdam

Robin & Stephanie

Een bruiloft in het hartje van Amsterdam, die ons nog lang bij zal blijven.
Trouwfotografie Rijk van de Keizer

Sanne & Florian

Deze bruiloft zat zo vol van lieve, ontroerende en mooie momenten.
Bruiloft bij Paviljoen Puur in 2022 18

Jeroen & Pauline

Deze zomerse bruiloft was één groot feest, samen met familie en vrienden.

Van geliefden, voor geliefden.

Wij liepen voor het eerst hand in hand in Utrecht waar Laurette toen woonde. Langs de gracht aten we een pepernotentaartje en voilá: onze liefde bloeide op! Uiteindelijk zijn we in Apeldoorn terecht gekomen, in de buurt van onze families.

Marvin is 10 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 180 bruiloften verder. Als getrouwd stel weten we als geen ander hoe waardevol een trouwdag is en daarom leggen we al jaren met veel passie liefdesverhalen vast voor anderen.

We zijn allebei volwaardig trouwfotograaf, dus we werken meestal los van elkaar. Hebben jullie graag twee fotografen op jullie bruiloft? Dan komen we natuurlijk samen!
Twee trouwfotografen klein 1 819x1024 1

Prijzen bruidsfotografie Amsterdam.

Wat kost het als één van ons jullie bruiloft komt fotograferen?


De trouwreportage start bij €1995. Dit is inclusief:


  • 6 uur fotografie door Marvin of Laurette.
  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview vlak na de bruiloft.
  • Een korte slideshow met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Reiskosten naar Amsterdam.

De reportage is uit te breiden voor €125 per uur. Gemiddeld zijn wij zo’n 8 tot 12 uur aanwezig voor een compleet verslag van de trouwdag.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto's die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij zijn er van overtuigd dat een verhaal het best verteld kan worden als je het van begin tot eind vertelt, daarom fotograferen wij liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Op deze manier vangen we de emoties, de spanning en de gezelligheid van de gehele dag. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking leren wij jullie graag beter kennen en vertellen wij meer over onze werkwijze. Op basis van deze kennismaking geven wij ook een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zo zorgen wij dat jullie een trouwreportage krijgen die het verhaal van jullie bijzondere dag verteld.

Als jullie enthousiast zijn wordt één van ons of wij samen graag jullie bruidsfotograaf!
Trouwfotografie in Amsterdam 1 2

Laten we kennismaken.

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1
Laten we kennismaken.