BRUIDSFOTOGRAAF AMSTERDAM

 

Bruidsfotograaf Amsterdam // Als fotograaf zoek ik naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

 

Lift eerste dans bruiloftTrouwfeest bij Explore by Lute, nabij Amsterdam

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeeld ik het verhaal van jullie bruiloft.

Ik fotografeer de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer ik jullie bruiloft fotografeer, werk ik rustig en op de achtergrond en richt ik mij op de verhalen, emoties en echte momenten.

Bekijk mijn portfolio Meer over mij

Trouwfotograaf in Amsterdam

Als trouwfotograaf kom ik graag in Amsterdam, de grachtenpanden, de drukte en al die mooie trouwlocaties, in Amsterdam is altijd veel te beleven. Met een Uber, fiets of tram de stad door om vervolgens met een grote groep daggasten een rondvaartboot te pakken,  een bruiloft in Amsterdam fotograferen is elke keer weer een bijzonder Amsterdam.

Mijn favoriete trouwlocaties in Amsterdam

Het liefste fotografeer ik tussen de grachten of vanaf een rondvaartboot maar geen stad heeft zoveel mooie trouwlocaties als Amsterdam. Een persoonlijke favoriet van mij is de Hortus Botanicus maar ik heb ook bij diverse hotels mogen fotograferen, waaronder het Amstel Hotel.

In de omgeving van Amsterdam liggen ook twee van mijn persoonlijke favoriete trouwlocaties, Paviljoen Puur in Diemen en Explore by Lute in Muiden.

Daarnaast komen ook mijn twee favoriete videografen uit Amsterdam, Hugo en Yaël van The Dreamers!

De beste bruidsfotograaf van Amsterdam?

Ik zie steeds meer fotografen claimen “de beste” te zijn. Zelf geloof ik niet in één beste trouwfotograaf van Nederland. Wel geloof ik dat wanneer jullie een ontspannen bruiloft voor ogen hebben waarbij het vooral draait om het samen zijn met jullie meest dierbare familie en vrienden, ik voor jullie de beste match ben :-).

Bovenstaande slideshow bevat een aantal van mijn favoriete bruidsfoto’s in Amsterdam. Zijn jullie benieuwd naar de rest van mijn werk? Bekijk dan mijn portfolio.

Bekijk mijn portfolio Mijn prijzen

Marvin

Ik ben Marvin, fulltime trouwfotograaf met meer dan 140 bruiloften aan ervaring. Als fotograaf ben ik al vaak in Amsterdam geweest, mijn favoriete bruiloft is daarbij die van Laura en Ian, welke hierboven hun ervaring delen. Verhalen als deze leg ik sinds 2010 vol enthousiasme vast.

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdag in Amsterdam? Controleer dan jullie trouwdatum door mij een berichtje te sturen.

Meer over mij Mijn prijzen

Prijzen bruidsfotograaf Amsterdam

Mijn trouwreportages starten bij €1450 voor 6 uur fotografie, dit is inclusief:

  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview kort na de bruiloft.
  • Een slideshow van 6 á 8 minuten met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s (met wachtwoord) om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 15×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Alle reiskosten binnen Nederland en België.

De trouwreportage is uit te breiden voor €125 per uur.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto’s die ik maak, vertel ik het verhaal van jullie bruiloft. Voor een verhaal met een begin, een midden en een eind fotografeer ik het liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Gemiddeld ben ik hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en de planning voor de bruiloft. Op basis daarvan geef ik een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zijn jullie enthousiast, dan ben ik jullie bruidsfotograaf!

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze en beschikbaarheid, neem dan gerust contact met mij op.

Meer over mijn prijzen Meer over mijn werkwijze

CONTROLEER MIJN BESCHIKBAARHEID

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vul dan het formulier in.

Jullie namen*
E-mailadres*
Trouwdatum
Hoe hebben jullie mij gevonden
Telefoonnummer
Bericht